ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!......ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Εντύπωση προκαλεί σε πολλούς το γεγονός ότι δεν υπάρχει στα διαδυκτιακά αρχεία της ΕΡΤ3 η Διακαναλική Συνέντευξη του Νόμιμου Εκπροσώπου του Έθνους των Ελλήνων, του Πολιτικού Φορέα Ε.ΣΥ Ελλήνων Συνέλευσις κάνοντας αδύνατη την πρόσβαση στον πολίτη που θέλει να την δει και να συγκρίνει με άλλες συνεντεύξεις πολιτικών κομμάτων όταν μάλιστα αυτες παίζουν συνεχώς και είναι προσβάσιμες στους πολίτες όποια ώρα και στιγμή θελήσουν.

Όπως, δεν υπάρχει ούτε στο  youtube Κανάλι του σταθμού:. Η ίδια τακτική συμβαίνει και στην  Συνέντευξη που έδωσε ο  Πρόεδρος του Φορέα κ. Αρτέμης Σώρρας στην ΕΡΤ1 που  υποτίθεται ότι είναι κρατικά κανάλια. Για να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι τις έδειξαν μία φορά και μάλιστα τα ξημερώματα στις 2 π.μ και 3π.μ, που οι περισσότεροι Ελληνες πολίτες λογικά κοιμούνται καθως το πρωί μεταβαίνουν στις δουλειές τους. Και όλοι αυτοί  χρησιμοποιούν   τις συχνότητες των Ελλήνων  με σκοπό την ενημέρωσή τους.

Από την μια βλέπουμε ένα απολυταρχικό καθεστώς να λυμαίνεται τον Ελλαδικό χώρο και τους Ελληνες πολίτες, από την άλλη οι σπασμωδικές του  κινήσεις κι ενέργειες πανικού υποδηλώνουν τον τεράστιο φόβο που έχουν απέναντι στην Ελλήνων Συνέλευσις διότι εάν περάσει, που θα περάσει είναι θέμα χρόνου ωρίμανσης του ίδιου του Ελληνα πολίτη, θα έρθει αντιμέτωπο όλο το καθεστώς και οι μηχανισμοί του με τον Ιδιοκτήτη Ελληνα και τότε θα γίνει Ταμείο. Η λογοδοσια θα είναι μη αποφεκτέα, και οι ποινικές κυρώσεις επίσης.

Ελληνίδα Ελληνα Ε.ΣΥ είσαι ο αστάθμητος παράγοντας για όλη αυτή την κομματοκρατία. 

Εσένα φοβάται. Την ένωσή σου τρέμει, Με Διακυβέρνηση Ελλήνων Συνέλευσις γνωρίζουν ότι τελείωσε η δυναστεία τους. Γνωρίζουν ότι θα επέλθει η τιμωρία τους για όλες τις δολοφονίες των Ελλήνων, την κλοπή του πλούτου της Χώρας, τις εταιροβαρείς συμφωνίες και το ξεπούλημα της γής που δεν τους ανήκει. Εσύ θα αποφασίσεις με την ψήφο σου  πότε θα γίνει αυτό το Ταμειο 

Η Ελληνων Συνέλευσις είναι Παρόν και πάντα θα είναι γιατι ήρθε για να μείνει.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΧΗ !

Στις 25 Ιουνίου βάλε τέλος στα δεινά σου. Ψήφισε τον δικό σου Φορέα

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

Επιμέλεια σύνταξη: Α. Πελαγία Πεκλάρη

ΣΕ 1η ΜΕΤΑΔΟΣΗ Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια