ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ - Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

Η ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ ...

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ;


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός αποτελεί την μια και αδιαίρετη μονάδα.

Βάσει του Συντάγματος κυρίως στο άρθρο 29 § 1 Σ, όπου η Λαϊκή Κυριαρχία Θεσπίζεται ως Θεμέλιο του πολιτεύματος, οι πολιτικοί φορείς είναι διαρκείς, ελεύθερες, ενώσεις ενεργών φυσικών προσώπων που έχουν το δικαίωμα του "Εκλέγειν" και "Εκλέγεσθαι". Με πλήρη δημοκρατική οργάνωση επιδιώκουν μέσα από το συνταγματικό πλαίσιο της λαϊκής ελεύθερης βουλήσεως συμμετοχή στη διακυβέρνηση του Κράτους, με σκοπό την εξυπηρέτηση του γενικού συμφέροντος και την άσκηση Εξουσίας.

Δυνάμει του άρθρου 29 § 1 Σ οι Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα,

μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικούς Φορείς, που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Έχοντας σκοπό την συνένωση των Ελλήνων απανταχού της Γαίας, για να αποτελέσουν τον πυρήνα επαναφοράς της πραγματικής Δημοκρατίας, βασισμένη στα Ελληνικά Αξιακά Πρωτόκολλα και Συστήματα, ιδρύουμε σήμερα, Δευτέρα την Τριακοστή Πρώτη ημέρα του μηνός Αυγούστου του έτους Δύο Χιλιάδες Δεκαπέντε (31 / 08/ 2015), οι παρακάτω συμβαλλόμενοι που φαίνονται στο συνημμένο πίνακα Ιδρυτικών Μελών (Συνημμένο 1), οι οποίοι συμφώνησαν και συναποδέχθηκαν …


ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6977617800
email: niarchouelene@gmail.com

 

ΠΗΓΗ: ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ
https://niarchoueleni.blogspot.com/2020/10/blog-post_6.html


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια