ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ελλήνων σκέψεις

Δύο ημέρες μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου και επικρατεί μια "μουδιασμένη" κατάσταση ανάμεσα στους πολίτες.

Ίσως επετεύχθη την προηγούμενη τετραετία να συναναστρεφόμαστε αποκλειστικά με ανθρώπους κοινού τρόπου σκέψης και αντίληψης της καθημερινότητας και αντί να βλέπουμε το αποτέλεσμα της "συντριπτικής νίκης", βλέπουμε τους συμπολίτες μας ειλικρινώς μπερδεμένους, βουβά θυμωμένους και με μια θλίψη στα μάτια.

Τουλάχιστον αυτό βιώνω ως προσωπική εμπειρία και αυτό αποτυπώνω στο παρόν κείμενο, φίλε αναγνώστη.

2.400.000 συμπολίτες μας, αποφάσισαν ότι πέρασαν πολύ ωραία την προηγούμενη τετραετία και ασκώντας το εκλογικό τους δικαίωμα, έφεραν το κόμμα που άσκησε υγειονομική δικτατορία με ιατρικό ακαταδίωκτο, που λιμοκτόνησε επιχειρηματίες και πολίτες του μεροκάματου, που οδήγησε σε κατακόρυφη αύξηση στη χρήση ναρκωτικών, αντικαταθλιπτικών, αγχολυτικών και αντιψυχωσικών  ουσιών, που έφτιαξε κάθε είδους pass ως "ενίσχυση" στον εξαθλιωμένο πολίτη, που διόρισε χωρίς να λάβει υπόψιν τα μελανά σημεία του βιογραφικού του - καταδικασμένου πλέον, αλλά ελεύθερο με περιοριστικούς όρους - Δ. Λιγνάδη ως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και θα μπορούσα να συνεχίσω την παράγραφο μετατρέποντας την σε έκθεση, αλλά θα την σταματήσω εδώ.

Από την άλλη, 1.782.000, περίπου, συμπολίτες μας, έκριναν ότι η κυβέρνηση που φασιστικά άλλαξε το ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, το 2015, που πούλησε χωρίς συζήτηση το όνομα της Μακεδονίας, δίνοντας ψεύτικη ταυτότητα σε ένα σλαβικό κράτος, που εκβίασε το θεσμό της δικαιοσύνης να αναιρέσει υπέρ του νόμου αμετάκλητη δικαστική απόφαση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, που άφησε κολλημένα από το 2015 έως και το 2019, 600 δις στον προϋπολογισμό του κράτους για τον επόμενο και κάνει ότι δεν τα βλέπει, που μας έλεγε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε αν μπουν στο σπίτι μας να μας κλέψουν και θα μπορούσα να συνεχίσω και αυτή την παράγραφο αλλά δεν θα το κάνω, είναι κατάλληλη.

23.168 δημότες των Σερρών, αποφάσισαν ότι αυτός που περίπου 2 μήνες πριν εκνευρισμένος φώναζε στη Βουλή ότι "διασφαλίζουν την ασφάλεια" των τρένων, 2 εβδομάδες έπειτα δήλωσε παραίτηση καθώς εν έτει 2023, 2 τρένα συγκρούστηκαν στην ίδια γραμμή με αποτέλεσμα 57 νεκρούς και κανείς δεν ξέρει πόσους αγνοούμενους, είναι ο ιδανικός βουλευτής του νομού.

Οι υπόλοιποι διαιρεμένοι σε κόμματα και υποκόμματα (μόνο 5 τα κομμουνιστικά), σε κινήματα και στον πολιτικό φορέα.

Και φυσικά οι "ήρωες" της αποχής που θα μπορούσαν να κάνουν αυτοδύναμη κυβέρνηση, αλλά επιλέγουν ως άλλοι Παπαδόπουλοι να πλύνουνε τα χέρια τους πολύ σχολαστικά.

Σκέφτομαι τις φωνές των διαιρεμένων που ο καθένας πιστεύει πως κάνει το δικαιότερο. Και πραγματικά η πρόθεσή τους αυτή είναι.
Διάβασα κάποιες διακηρύξεις. Μεγάλα λόγια για ενότητα, επαναφορά αξιών και λοιπά. Προγραμματικές δηλώσεις.... Στο "θα" χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς πραγματικό πλάνο.
Ωραίες οι προθέσεις. Είναι αγνές και ειλικρινείς. Δεν έχουν όμως καμία βεβαιότητα ότι θα γίνουν πράξεις.

Και συνεχίζω τις σκέψεις μου στον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" στον οποίο είμαι υπερήφανο μέλος από το 2015. Σκέφτομαι ότι καταθέσαμε την ιδρυτική διακήρυξη και τις προγραμματικές μας δηλώσεις στον Άρειο Πάγο με αρ. πρ. 6199/4.9.2015 ως νομική δέσμευση ότι θα εκτελέσουμε το πρόγραμμά μας όταν οι Έλληνες πολίτες αποφασίσουν να μας δώσουν την εντολή.

Και έπειτα σκέφτομαι όλο τον πόλεμο νόησης που έκαναν στους συμπολίτες μου τόσα χρόνια για τον πρόεδρο Αρτέμη Σώρρα και τον ανθρωποκεντρικό οργανισμό και εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις".

Στην προεκλογική δράση ενημέρωσης τις προηγούμενες ημέρες, υπήρχαν ακόμα πολίτες που μας ρωτούσαν αν ο Αρτέμης Σώρρας είναι στη φυλακή. Αν είμαστε καταδικασμένοι ως εγκληματική οργάνωση. Από πού προέκυψαν τα "600 εκατομμύρια από την Τράπεζα της Ανατολής".
Ερωτήσεις, που αν η ενημέρωση στην Ελλάδα δεν ήταν εξαγορασμένη, δε θα γινόντουσαν καν καθώς οι πολίτες θα γνώριζαν και πότε αποφυλακίστηκε ο πρόεδρος και ότι ΑΘΩΩΘΗΚΑΜΕ από την κακουργηματική κατηγορία και τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λόγο φυλάκισης του πρoέδρου και από που προέκυψαν τα 600 δις και ότι οι μέτοχες της τράπεζας της Ανατολής δεν έχουν σχέση με τα 600 δις και τις εγγυήσεις για τα παγκόσμια καταπιστεύματα και κυρίως τι πραγματικά εκπροσωπεί η "Ελλήνων Συνέλευσις".

Όμως ακόμα και τώρα που ήταν υποχρεωμένοι να προβάλουν την "Ελλήνων Συνέλευσις" και τον πρόεδρο Αρτέμη Σώρρα, το έκαναν σε ώρες τέτοιες που να μην είναι διαθέσιμος ο πολίτης για να ενημερωθεί.

Όλα είναι πλέον δημόσια ωστόσο και ο πολίτης που πραγματικά θέλει να ερευνήσει και να ενημερωθεί αρκεί να ενδιαφερθεί και να μάθει.

Το γραφείο της "Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής" λειτουργεί καθημερινά και καλεί όλους τους πολίτες χωρίς κόμμα, δόγμα, χρώμα σε μια πραγματική και ουσιαστική γνωριμία ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και η επόμενη μέρα να είναι πραγματική γιορτή. Όχι μούδιασμα και μπέρδεμα.

Είμαστε και θα είμαστε δίπλα στον πολίτη "μέχρι να σβήσει ο ήλιος" όπως λέει και ο πρόεδρός μας Αρτέμης Σώρρας.

Σύνταξη - επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια