ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Θα μας "καλλιεργούν" κιόλας;

 

Χωρίς φόβο και χωρίς ίχνος αξιών, αρχών και ηθικών φραγμών έρχεται μια Γερμανική εταιρία βιοτεχνολογίας, ονόματι EctoLife, να παρουσιάσει την πρώτη τεχνητή μήτρα στον κόσμο, με την οποία υποτίθεται ότι οι γονείς θα μπορούν να επιλέξουν τα χαρακτηριστικά του παιδιού τους. Μάλιστα, η εταιρία αυτή υποστηρίζει ότι μπορεί να «μεγαλώσει» 30.000 παιδιά τον χρόνο έχοντας εμπειρία 50 ετών σε πρωτοποριακή επιστημονική έρευνα.

Τεχνητή μήτρα είναι μια «συσκευή αναπαραγωγής» με την οποία γίνεται η κύηση από την έναρξη της γονιμοποίησης μέχρι το τέλος της εμβρυικής ζωής έξω από το σώμα της γυναίκας. Το υποτιθέμενο «πλεονέκτημα» που κάνουν σημαία είναι το γεγονός ότι υπογόνιμα ζευγάρια θα μπορούν να συλλάβουν ένα μωρό και να γίνουν οι βιολογικοι (!) γονείς των δικών τους απογόνων. Το λεγόμενο “πακέτο  Elite” θα επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να επεξεργαστούν γενετικά το έμβρυο για να «ρυθμιστούν» τα πάντα από  το χρώμα των ματιών και των μαλλιών μέχρι το ύψος, την σωματική δύναμη ή την ευφυΐα του παιδιού. Τους ξεφεύγει βεβαία να ονομάσουν την αιτία που προκαλεί την ανικανότητα των ζευγαριών που δεν είναι άλλη από χιλιάδες τεχνητές ασθένειες και νόσοι που μας κατακλύζουν μέρα με την ημέρα καθώς και ένα μολυσμένο περιβάλλον που μας τρέφει με τροποποιημένα τρόφιμα γεμάτα φυτοφάρμακα, συντηριτικά και μας ποτίζει με βρώμικο νερό.

Oπως παραγγέλνεις λοιπόν φαγητό, ρούχα και παντός είδους ΥΛΙΚΑ, έτσι σου λένε να παραγγείλεις το ΠΑΙΔΙ σου, πάντα με τον μανδύα της επιστήμης. Μιας επιστήμης αναπόδεικτης, σαθρής και πέρα και μακρύτερα από την ίδια την φυσιολογία μας. Βλέπουμε να ομολογούν για τα 50 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας. ΠΟΙΟΣ “πρωτοπόρος” κινεί και χρηματοδοτεί αυτήν την έρευνα για κάτι που μπορεί να μην εφαρμοστεί ποτέ, αφού η μέχρι τώρα νομοθεσία το απαγορεύει; ‘Η μήπως πρόκειται για μια άρτια οργανωμένη προετοιμασία όσων έπονται; Για αυτό ο Hashem Al-Ghaili που συνέλαβε την ιδέα και είναι επικοινωνιολόγος, σκηνοθέτης και παραγωγός γνωστός για τα γραφήματα και τα βίντεο του σχετικά με επιστημονικές ανακαλύψεις, λέει ότι «Εάν χαλαρώσουν οι ηθικοί περιορισμοί που υπάρχουν, δίνω 10 με 15 χρόνια προτού η τεχνητή μήτρα γίνει ευρέως διαδεδομένη παντού. Προσθέστε σε αυτά άλλα πέντε χρόνια ευαισθητοποίησης του κοινού για να γίνει πιο αποδεκτή αυτή η τεχνολογία.»

Αναρωτηθείτε αγαπητοί αναγνώστες…..

Ποιος θα είναι στην πραγματικότητα αυτός που θα αποφασίζει τις ικανότητες του παιδιού; Θα έχουμε ανθρώπους με ελεύθερη βούληση ή ετοιμοπαράδοτα ρομποτάκια; Ποιος θα πληρώνει για αυτές τις εγκαταστάσεις και για ποιόν ακριβώς σκοπό; Ο έλεγχος δεν γίνεται μόνο στο εξωτερικό περιβάλλον αλλά πάνω στον ίδιο τον άνθρωπο. Όχι μόνο με την γενετική διάπλαση του σώματος του αλλά με την διαμόρφωση όλου του οργανισμού του και του μυαλού του ήδη από την γέννησή του. Τα παιδιά να επωάζονται σε μηχανές, όπου προγραμματίζονται να βγουν αγόρια ή κορίτσια, με χαμηλή ή υψηλή νοημοσύνη, φυσιολογικά ή γενετικά τροποποιημένα, ανάλογα με τις ανάγκες του καθεστώτος. Γιατί η κληρονομιά του ανθρώπου καταστρέφεται εσκεμμένα; Να μην ξέρει κανείς τι πάει να πει μητέρα και τι πατέρας, και αυτές οι έννοιες να είναι εκχυδαϊσμένες ιδιότητες των «πρωτόγονων» ανθρώπινων κοινωνιών.

Ανέτρεψαν την φυσική βιολογική συγγένεια και την αντικατέστησαν από μια τεχνητή. Το παιδί αποκόπτεται από τον βιολογικό κορμό και παραδίδεται σε μια «ερμαφρόδιτη» σχέση με αδιευκρίνιστη βιολογική ταυτότητα των γονέων του και συνεπώς την δική του, άρα διασπάται πολλαπλώς η βιολογική του καταγωγή. Η νέα μορφή συγγένειας, λοιπόν, είναι μια αφύσικη πλασματική κατασκευή. Ξέρουμε όμως ότι το παιδί καθ’ όλη την διάρκεια της εμβρυικής ζωής είναι απόλυτα συνδεδεμένο και εξαρτημένο από την μητέρα του. Πρέπει να την βλέπει να την αισθάνεται για να δημιουργηθεί αυτή η αίσθηση της πρωτογενούς ασφάλειας. Αν φανταστούμε έναν κόσμο όπου τα παιδιά δεν θα γεννιούνται από γυναίκες αλλά από μηχανές, θα μπορούσε να είναι πραγματικός; Κι όμως αυτό το εφιαλτικό σενάριο προδιαθέτει ανθρώπους να ζουν σε ένα τεχνητό περιβάλλον, όπου τα πάντα ρυθμίζονται και ελέγχονται. Η σωστή ερώτηση είναι από ποιόν; Μα φυσικά από το ίδιο το καθεστώς.

Φυσικά ο «έρως» οφείλει να εξαφανισθεί σε μια κοινωνία που θεωρεί αυτήν την δύναμη κίνδυνο για την σταθερότητα του καθεστώτος. Αντικαθίσταται από ελευθερο-γαμικές συνευρέσεις για λόγους υγείας ή διασκέδασης. Η εκτροπή στην ΎΒΡΗ είναι σήμερα μεγαλύτερη από ότι ήταν σε οποιαδήποτε προηγούμενη εποχή. Και αυτό πρέπει να αναστραφεί, εδώ και τώρα. Με την πολιτεία που ΕΜΕΙΣ θα δομήσουμε. Με σταθερά θεμέλια που δεν θα επιτρέπουν τίποτα άλλο πέραν της ίδιας της φυσιολογίας του ανθρώπου και τον σκοπό της δημιουργίας του. Όσο αφηνόμαστε σε χέρια αλλογενή και εχθρικά προς την ίδια της ζωή, τόσο θα εφαρμόζεται η ΠΑΡΑ-φυσιολογία που θέλουν να εγκαθιδρύσουν. Η πραγματική πολιτεία μας περιμένει να ζήσουμε υγιείς και αυτάρκεις σε ένα σύστημα πρωταρχικών αξιών και αρχών. Ποιος δεν θα το ήθελε; Ας αποδείξουμε όλοι μαζί συντονισμένα οτι το ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

 

Σύνταξη: Μαριάνα Συμεωνίδη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια