ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η μεταλλαγμένη, σύγχρονη και ύπουλη γενοκτονία μας

 

Η 14η Σεπτεμβρίου έχει ορισθεί από την ελληνική βουλή ως η ημέρα που θα πρέπει να θυμόμαστε την γενοκτονία και τον διωγμό που υποστήκαμε οι Έλληνες από τους Τούρκους στην Μικρά Ασία–Ιωνία. Η αναφορά σε συγκεκριμένη ημερομηνία είναι συμβολική και αυτό σημαίνει ότι καμμιά ημέρα του χρόνου δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε. Το αντίθετο. Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση αφού συνεχίζουμε να διωκόμαστε από φανερούς αλλά κυρίως κρυφούς εχθρούς!

Θα ρωτήσει κάποιος: έχουμε και κρυφούς εχθρούς; Έχουμε!

Ίσως δεν φανερώνονται απροκάλυπτα όπως ας πούμε οι γείτονες μας οι Τούρκοι, αλλά όλες τους οι κινήσεις αυτό δηλώνουν.

Τι άλλο μπορεί να σημαίνει η δήλωση του παρόντος πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα πολεμήσει τον νατιβισμό; Όπου νατιβισμός στην Ελλάδα είμαστε εμείς οι ίδιοι οι γηγενείς Έλληνες! Δηλαδή θα πολεμήσει τους Έλληνες;

Τι άλλο μπορεί να σημαίνει η υπογραφή του προηγουμένου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης στο Μαρόκο ότι θα φέρει στην χώρα 35 εκατομμύρια ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με Ελλάδα και ελληνικότητα; 35 εκατ. ξένους στην Ελλάδα με 10 εκατ. Έλληνες να είναι σε συρρίκνωση! (σημ. τα 10 εκατ. Έλληνες είναι Έλληνες;) Κανένα από τα συστημικά καλοαμειβόμενα ΜΜΕ δεν ανέφερε το γεγονός, πάρα μόνον η δημοσιά ΕΡΤ με κάτι ψελλίσματα απολύτως δυσανάλογα με το μέγεθος αυτής της συμφωνίας!

Διαβάστε εδώ για την συμφωνία: https://www.e-synews.gr

Η εχθρική λοιπόν αντιμετώπιση των γηγενών Ελλήνων από το κράτος τους που τους διώκει, τους φτωχοποιεί με τέτοια ένταση σαν να τους μισεί, τι άλλο μπορεί να σημαίνει από ύπουλη γενοκτονία;

Ο στόχος τους είναι ένας: Έλληνες φτωχύνετε … Μην έχετε να φάτε, μην κάνετε παιδιά, καθίστε αμέτοχοι σαν ζόμπι έως να πεθάνετε … θα φέρουμε άλλους να σας αντικαταστήσουν … με την πλέον αισχρότερη όλων των μεθόδων γενοκτονίας και αφανισμού, την ύπουλη γενιτσαροποίηση που εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες, εχθροί ημών, των ιδίων των Ελλήνων μέσα στην ίδια μας την χώρα, ανόητα και επιπόλαια την ταυτίσαμε με το ξενόδουλο κράτος γιατί αυτό ήθελαν και τελικά κατάφεραν οι επιτήδειοι επικυρίαρχοι της χώρας μας. Να είμαστε φυλακισμένοι αλλά και ξένοι μέσα στην ίδια μας την χώρα μέχρι τελικά να μην υπάρχουμε.

Όλα συνιστούν γενοκτονία!

Η γενοκτονία και ο διωγμός μας συνεχίζεται ασταμάτητα στο σήμερα. Στο τώρα! Μεταλλαγμένη και ύπουλη ώστε να μην προλάβουμε να αντιδράσουμε παρά μόνο όταν θα είναι πολύ αργά.

Γιατί όμως τόσο μένος απέναντι στον Έλληνα;

Ρίχνοντας μια ματιά στον παγκόσμιο χάρτη, μια ματιά στην ιστορία μας, και βλέποντας τα ίχνη της παρουσίας των Ελλήνων παντού στον πλανήτη που κάθε τόσο τα φέρνει στην επιφάνεια και στο φως η σκαπάνη των αρχαιολόγων αναρωτιόμαστε γιατί η Ελλάς να είναι περιορισμένη στον σημερινό Ελλαδικό χώρο! Η σκαπάνη δεν φέρνει στο φως μόνον ευρήματα του λαμπρού πολιτισμού και της παρουσίας μας αλλά αποκαλύπτει ταυτόχρονα και την κρυμμένη και θαμμένη αλήθεια της γνώσης, της δημιουργίας και της ελευθερίας του ανθρώπου. Μια αλήθεια που κάποιους ενοχλούσε κάποτε σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνουμε γι’ αυτούς το αντίπαλο δέος μιας και ως Έλληνες είμασταν οι φορείς αυτής της αλήθειας. Και γι’ αυτό έπρεπε να εξαφανιστούμε κι εμείς και η αλήθεια!

Όμως όλοι αυτοί που είναι απέναντί μας αγνοούν ότι η ενέργεια δεν ακυρώνεται ποτέ και πουθενά – νόμος του σύμπαντος. Και η ελληνικότητα είναι συμπαντική ενέργεια που δεν μπορεί κανείς να την σταματήσει. Ίσως αυτό να εννοούν οι στίχοι του εμβατηρίου που λένε πως: η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει μόνον λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά!…

Είναι η χρονική στιγμή η Ελλάς να ξαναβρεί τον δρόμο της, αυτόν που της έφραξαν. Να γκρεμίσει όλα τα εμπόδια και τα τείχη, να ξανατραβήξει προς την δόξα και να ξαναδημιουργήσει έναν λαμπρό πολιτισμό! Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ξανά πότε την γενοκτονία μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ξανά να χαθεί ελληνική ψυχή.

Υπάρχει πιθανότητα και δυνατότητα να συμβεί κάτι τέτοιο τόσο σπουδαίο και τόσο σημαντικό; Υπάρχει!

Μέσα από τον δρόμο της απελευθέρωσης που μόνον οι ίδιοι οι Έλληνες μπορούν να τον πάρουν οργανωμένα, συντονισμένα, με επιμονή και με όχημα τον πολιτικό τους φορέα την Ελλήνων Συνέλευσις, το μεγαλειώδες δημιούργημα του Αρτέμη Σώρρα. Τα δις και τα τρις δολάρια που είναι κατατεθειμένα και έτοιμα προς χρήση είναι απλώς τα απαραίτητα, εννοείται, οικονομικά εργαλεία για το υλικό μέρος του οράματος. Η Ελλήνων Συνέλευσις όμως είναι κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Είναι το όχημα για το άυλο μέρος του οράματος, την Ελλήνων Πολιτεία!


Σύνταξη: Ελένη Παπαγεωργίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια