ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ένα από τα «κατορθώματα» των ανθελληνικών κυβερνήσεων

 


Όλοι γνωρίζουμε λίγο ή πολύ τις αποφάσεις και τις πρακτικές υποδούλωσης όλων των κομμάτων, μηδενός εξαιρουμένου, και βιώνουμε στο πετσί μας τις συνέπειες τους. Μην φανταστείτε ότι αυτές οι τακτικές εμφανίστηκαν τώρα…. Τώρα προωθήθηκε και εμφανίστηκε στα μάτια μας τόσο η ενεργειακή όσο και η επισιτιστική κρίση, αλλά για να «σερβιριστεί» η σούπα του καθεστώτος τόσο αληθοφανώς, χρειαζόταν πολλών χρόνων ανακάτεμα και πολλών «συστατικών» σύμπλεγμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Eurostat, την υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που εδρεύει στο, γνωστό και μη εξαιρετέο Λουξεμβούργο, ένας στους πέντε Ευρωπαίους πολίτες έχει οδηγηθεί στην φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό.



Όπως φαίνεται η Ελλάδα βρίσκεται τρίτη στην κατάταξη, πίσω από την Βουλγαρία και την Ρουμανία, των χωρών δηλαδή που κινδυνεύουν περισσότερο. Στην αντίπερα όχθη, βρίσκονται η Τσεχία (11%), η Σλοβενία (13%) και η Φινλανδία (14%), χώρες οι οποίες και καταγράφουν τα χαμηλότερα ποσοστά ανθρώπων που κινδυνεύουν από φτώχεια ή κοινωνικό αποκλεισμό.

Σαφές είναι το γεγονός ότι δεν περιμένουμε κανέναν καθεστωτικό μηχανισμό να μας «πληροφορήσει» για την κατάσταση και της χώρας μας και της Ευρώπης, αφού οι ίδιοι που φτιάχνουν την «σούπα», έχουν και την κουτάλα και δίνουν όσο θέλουν, όποτε θέλουν και αν θέλουν. Άρα αντιλαμβανόμαστε ότι στο φως βγαίνει μόνο αυτό που θέλουν, αφού το κόψουν-ράψουν-φτιάξουν για να μην μας κάτσει πολύ βαρύ.

Το γεγονός όμως ότι μόνοι τους δηλώνουν ότι η χώρα μας είναι σε μια πολύ χειρότερη οικονομική κοινωνική πολιτική κατάσταση από άλλες της υπόλοιπης Ευρώπης, δηλώνει το πλέον ξεκάθαρο σχέδιο εξαθλίωσης των Ελλήνων της Ελλάς αλλά και ό,τι συνεπάγεται αυτού με το 1/3 των πολιτών αντιμέτωπο με την ανέχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Αν τα παραπάνω αφορούν το 2021, σκεφτείτε τί έχουμε να δούμε από εδώ και στο εξής που ο κόμπος φτάνει στο χτένι.

Η αλλαγή είναι συνειδητή επιλογή. 

Δεν γίνεται από έναν δεν γίνεται από δύο, γίνεται από ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!

Χωρίς κόμματα δόγματα και χρώματα.

Στον μοναδικό αληθινό οργανισμό που ιδρύθηκε για τους ανθρώπους.

Που είστε άνθρωποι; Εμείς σας περιμένουμε και θα σας περιμένουμε όσο χρειαστεί.

Τα άσχημα γεγονότα όμως θα περιμένουν εμάς να δράσουμε;

ΠΗΓΗ: @EU_Eurostat

https://ec.europa.eu/eurostat/en/web/products-eurostat-news/-/Ddn-20220915-1


ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια