ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ



Έχουμε ξεχάσει ότι είμαστε άνθρωποι και γι' αυτό δεν λειτουργούμε ως άνθρωποι. Πόσο δύσκολο όμως είναι να συμπεριφέρεσαι ως άνθρωπος όταν καλείσαι να επιβιώσεις σε ένα τόσο σάπιο καθεστώς που πολλές φορές οι επιλογές σου, χωρίς να είναι ουσιαστικά επιλογές αλλά μονόδρομος, σε οδηγούν σε πράξεις απάνθρωπες, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσεις την επιβίωσή σου; Άπειρος σεβασμός λοιπόν σε αυτούς που παρόλα αυτά θυμούνται και προσπαθούν να συμπεριφέρονται ως άνθρωποι. Οι περισσότεροι νιώθουμε την κατάντια του ανθρώπου σε μια κοινωνία που δεν είναι δομημένη γι' αυτόν και χρόνια ψάχναμε να βρούμε τις αιτίες και τις λύσεις για μας και τους απογόνους μας.
Στην Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχουμε συστρατευτεί όλες οι ψυχές που έχουμε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον πλανήτη που ζούμε και που φυσικά θέλουμε να το αλλάξουμε.
Το ίδιο ακριβώς ένιωθε και έψαχνε και ένας μεγάλος Έλληνας ο Αρτέμης Σώρρας που εργαζόταν χρόνια για να δημιουργήσει τις συνθήκες της ένωσής μας. Εκείνος το ξεκίνησε ... Εμείς το συνεχίζουμε. Μόνος του δεν μπορεί να το τελειώσει. Το ανθρώπινο είδος είναι ένας συμπαγής οργανισμός που για να ανελιχθεί και να εξελιχθεί πρέπει να συμμετέχουν όλα τα κύτταρά του. Αυτό που στήνεται τώρα είναι πολύ μεγάλο και θα μείνει για πάντα.
Ο Αρτέμης Σώρρας μαζί με όλους εμάς, που εργαζόμαστε καθημερινά για να ξεσκεπάσουμε τα μυστικά της υποδούλωσής μας, συνέχεια ανακαλύπτουμε νέα στοιχεία που τα βγάζουμε στο φως ώστε να ενημερωθούν όλοι οι συμπολίτες μας. Η γνώση πρέπει να μοιράζεται. Απλά θα πω ότι το καθεστώς έχει ήδη χάσει. Αυτό φαίνεται από όλες τις κινήσεις που κάνει για να κερδίσει χρόνο.
Μέχρι και τον Αρτέμη Σώρρα, αρχηγό του Πολιτικού Φορέα, του μοναδικού Φορέα με κατατεθειμένο πρόγραμμα στον Άρειο Πάγο και Προέδρο του Οργανισμού ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με καταστατικό στη διάθεση όλων για να το διαβάσουν, τον έβαλαν στην φυλακή. Όλες οι βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του έχουν καταρριφθεί και ο μόνος λόγος που βρήκαν για αιτιολογήσουν την κράτησή του είναι η πιθανή μελλοντική προσπάθεια απάτης.
Αυτό είναι το σύστημά μας ... Παράγει μονίμως άδικο στο πρόσωπο όλων μας. Τώρα νομίζει πως βάζοντας τον Αρτέμη Σώρρα στην φυλακή θα καταφέρει κάτι. Δεν πρόκειται όμως να καταφέρει τίποτα απολύτως γιατί το πρόβλημά τους δεν είναι πλέον ο Αρτέμης Σώρρας. Το πρόβλημα τους είμαστε όλοι εμείς. Ο Αρτέμης Σώρρας μας έδειξε πώς μπορούμε να είμαστε ενεργοί πολίτες και να πάρουμε πίσω τα δικά μας και τα δίκαιά μας. Όπως έχει πει ο ίδιος: "Δεν θέλω κανενός άλλου, θέλω μόνο τα δικά μου και τα θέλω τώρα." Το ίδιο θέλουμε κι εμείς. Όχι επειδή το είπε ο Πρόεδρος του Πολιτικού μας Φορέα, αλλά γιατί αυτό είναι το δίκαιο.
Αν διαβάζοντας τα παραπάνω θύμωσες, τότε συστρατεύσου στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μαζί με όλα σου τα αδέλφια γιατί τώρα υπάρχει η νομική οντότητα μέσα από την οποία μπορούμε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας που τόσο έντεχνα εδώ και χρόνια μας έχουν στερήσει. Αν πάλι επιλέξεις να είσαι αμέτοχος, τα αδέλφια σου είναι εδώ και πολεμούν και για σένα περιμένοντας να νοήσεις και να επιλέξεις να δράσεις κι Ε.ΣΥ. Άλλωστε η νίκη και οι παροχές αυτής θα είναι για όλους τους πολίτες γιατί έτσι λειτουργεί η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ". Μία ΠΟΛΙΤΕΙΑ που αντιμετωπίζει συνολικά τους πολίτες της, με ίσες ευκαιρίες και όπως ακριβώς αρμόζει στους ανθρώπους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια