ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

H ΜΙ6 λέει πως η εξουσία της καμπάλ θα μπορούσε να καταρρεύσει εντός των προσεχών τριών μηνών.


https://ellaniapili.blogspot.com/2018/09/h-6.html
Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να καταρρεύσει η εξουσία των Χαζάρων κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών μηνών και οι εναλλακτικές δομές δύναμης πρέπει να είναι έτοιμες εγκαίρως γι 'αυτό, σύμφωνα με τις πηγές πληροφοριών της βρετανικής ΜΙ6, “το εναρκτήριο λάκτισμα” αναμένεται να οδηγήσει σε συλλήψεις ανώτερων καμπαλιστών στις ΗΠΑ από τον Οκτώβριο.

Οι πηγές του Πενταγώνου, από την πλευρά τους, δήλωσαν: "Η καμπάλ είναι κουφή και τυφλή για πάνω από δύο εβδομάδες (μετά από την αχρήστευση πολλών επικοινωνιακών τους δορυφόρων), ώστε να μπορούν να συμβούν μεγάλα πράγματα μετά την επιβεβαίωση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Brett Kavanaugh".

"Ο Kavanaugh είναι έτοιμος να επιβεβαιωθεί μετά τον Yom Kippur στις 20 Σεπτεμβρίου και την ίδια μέρα, ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump πιθανόν να στείλει μηνύματα σε όλα τα κινητά τηλέφωνα για να φτάσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους και από το Twitter. " Επιπλέον, οι πηγές λένε ότι η FEMA θα ελέγξει επίσης τις εκπομπές στο σύστημα έκτακτης ανάγκης σε όλες τις τηλεοράσεις, οπότε αυτό, συνδυαζόμενο με ειδοποιήσεις κειμένου, "θα επιτρέψει στον Trump να μεταδίδει πραγματικά νέα σε πραγματικό χρόνο και να “ρίχνει” βόμβες αλήθειας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια